Make sure you also join my facebook page HERE

bild 2-14

bild 1-12

bild

I started my posing practice a few weeks ago. I was really worried about this part of bikini fitness. I don’t have any coach and I’m no dancer either. I want my posing routine to be perfect though, so I worked hard on it and finally it starts to look like something similar to what I’ve seen in videos from bikini contests. I came up with my own choreography by putting together the moves I like the most. We’ll see how I nail it when the time comes! Cross your fingers for me!

My feet are so sore from the practice – walking and turning around in heels. I love wearing heels and I’m used to wearing them often, but this is a totaly different ball game. These heels are really killing my feet since they don’t have any platform in front, which would make the curve of my foot less hurfull and more comfortable. Well, this means only one thing – practice, practice practice.. I miss my sneakers! I love to slip in my reeboks and walk freely. God bless comfy shoes!


//Jag började med poseringsträningen för några veckor sedan. Jag var riktigt orolig angående denna del av bikini fitness. Jag har inte någon coach och jag är inte någon dansare heller. Jag vill att min poseringsrutin är perfekt, så jag jobbade hårt på det och till slut börjar det faktiskt se ut som något som liknar det jag ser i videos från bikini tävlingar. Jag kom på min egen koreografi med att sätta ihop de rörelser jag gillar mest. Vi får se hur jag fixar det här när det är dags! Håll tummarna för mig!

Mina fötter är så ömma från allt övande – gå och vända runt i höga klackar. Jag älskar att ha klackar och jag är van att ha dem ofta, men detta är en helt annan grej. Dessa klackar verkligen dödar mina fötter, eftersom de inte har någon plattform i fronten, vilket skulle göra kurvan för min fot mindre extrem och mer bekväm. Detta innebär bara en sak – öva, öva öva .. Jag saknar mina sneakers! Jag älskar att glida runt i mina Reeboks och gå fritt. Gud välsigne bekväma skor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *